Over ons

Toen wij begonnen met werken viel het ons op dat er om ons heen zoveel geklaagd werd over werken. De hele week leven we naar het weekend toe. En de maandagen? Die zijn het ergst. We betrapten ons erop dat we zelf net zo hard meededen.

“Pff, ik heb geen zin meer, was het maar vast vrijdag!”

Is dit de manier waarop we nog tot ons 67ste levensjaar (of mogen we inmiddels tot ons 70ste?) door willen? Gaan we ons hele leven 40 uur per week werken om vervolgens geen tijd te hebben om ons zuurverdiende geld uit te geven? Is dit hoe het werkende leven eruit ziet?

Op Gimme Monday delen wij onze ervaringen in deze “grote mensen wereld”. Werken, carrière maken, een eigen bedrijf opzetten, het zoeken naar de balans tussen werk en vrije tijd en zorgen voor jezelf. Want één ding weten wij zeker: wij gaan niet pas van ons leven genieten wanneer we oud en gerimpeld in ons pensioen zitten!

Wij geloven erin dat je een baan kunt vinden of creëren die je écht leuk vindt (al blijft die administratie altijd een dingetje). Zodat het verschil tussen werk en vrije tijd net dat stukje kleiner wordt.

Maandag zou de dag moeten zijn waarop je vol energie uit bed springt.

Maandag zou de dag moeten zijn waarop je vol energie uit bed springt. Met zin om er weer tegenaan te gaan. Om met plezier naar je werk te gaan. Niet de dag die je vreest, omdat het nog zo lang duurt tot de vrijdagmiddagborrel.

Op Gimme Monday delen wij onze tips, tricks, ervaringen en struggles op het gebied van ondernemen, body & mind, duurzaamheid en online marketing. Gimme Monday is dé blog voor iedereen die van maandag zijn favoriete dag van de week wil maken.

Femke & Manon